Minik öğrenciler velileri büyüledi

Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, öğrenciler, velileri ve davetliler katıldı. Minik öğrenciler yaptıkları gösterilerle 1 yılın yorgunluğunu üzerlerinden attı. Hünerlerini sergileyen öğrencileri velileri büyük bir heyecanla izledi.Züb

Minik öğrenciler velileri büyüledi

Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, öğrenciler, velileri ve davetliler katıldı. Minik öğrenciler yaptıkları gösterilerle 1 yılın yorgunluğunu üzerlerinden attı. Hünerlerini sergileyen öğrencileri velileri büyük bir heyecanla izledi.
Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Türkan Ayvaz, öğrencilerin ve velilerin çok yorgun olduklarını düşünürek bir eğlence tertiplediklerini belirterek, "Bu yorgunluğu bir eğlence düzenleyerek üzerlerimizden atmak istedik. Amacımız düşünen, tartışan, kendine güvenen, insanlara sevgiyle yaklaşabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen bireyler yetiştirmektir" dedi

 Yıl boyunca öğrenciler ve velilerle bir aile olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Ayvaz, şöyle konuştu: "Okul öncesi eğitimin tüm gereklerini çocuklarımıza verebilmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel