Meydan'ın göbeğinde satılık bufalo

Trabzon’a gelen Çevre ve Orman Bakanlığı'nın “Çevre ve Orman Seyyar Eğitim Aracı”nın karşına kurulan içi boş stantları çevredeki esnaflar, “Satılık tosun, not: buzak vardır”, “ithal bufalo gelecek”, “Kredi kartına satış yapılır”, “Canlı hayvan pazarı” şek

Meydan'ın göbeğinde satılık bufalo

Trabzon’a gelen Çevre ve Orman Bakanlığı'nın “Çevre ve Orman Seyyar Eğitim Aracı”nın karşına kurulan içi boş stantları çevredeki esnaflar, “Satılık tosun, not: buzak vardır”, “ithal bufalo gelecek”, “Kredi kartına satış yapılır”, “Canlı hayvan pazarı” şeklinde yazılar asarak protesto etti.

stant.jpg

 

Hayli ilginç bir protesto yöntemi seçen esnaflar, stantların görüntü kirliliği oluşturduğunu belirterek, “Trabzon’a gelen bir turist burayı bu şekilde görse daha gelir mi. Stantların içi dolu da olsa gam yemeyeceğiz. Ama içi boş bir şekilde burada duruyorlar. Ayrıca kaç gün kalacağını bize bildirmediler. Biz burada esnaflık yapıyoruz. Lokantalar işletiyoruz. Gerçekten tam bir rezillik bu durum” dediler.

stantt.jpg

 

“Çevre ve Orman Seyyar Eğitim Aracı”nı dün Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç de ziyaret etmişti.

 

stanttt.jpg

 

Haber: Okan Şirin / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel