Metin Kaya'dan Topçu'ya cevap

Karakaya Grup İçme Suyu Birliği ve Gürbulak belediye Başkanı Bülent topçu'nun "Bellerine silahn takmak için muhtar oluyorlar" açıklamasına Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı ve işadamı Metin Kaya ağır bir dille cevap verdi. Kaya, "Bülent Topçu'yi esefli kı

Metin Kaya'dan Topçu'ya cevap

Karakaya Grup İçme Suyu Birliği ve Gürbulak belediye Başkanı Bülent topçu'nun "Bellerine silahn takmak için muhtar oluyorlar" açıklamasına Trabzon Muhtarlar Derneği Başkanı ve işadamı Metin Kaya ağır bir dille cevap verdi.

Kaya, "Bülent Topçu'yi esefli kınıyorum. Bülent Topçu Muhtarların nasıl sezildiğini ne için seçildiği ve nasıl görev yapması gerektiğini belirleyecek bir mevkiide değildir. Benim hiçbir muhtarım silah ruhsatı almak için muhtar olmamıştır. Hepsi büyük bir özveri ve çalışkanlıkla bulundukları mahalle belde ve köylerde son derece kaliteli hizmetler vermektedirler.

Veremedikleri zamanda istifa etme erdemliğini gösterebilecek kadar cesur insanlardır. Oysa Bülent Topçu başında bulunduğu kurumun başkanlığını doğru dürüst yapmamakla beraber çocuklara klorsuz su içirdiğini kendi ağzı ile ifade etmektedir. Eğer cesareti varsa bulunduğu birimden istifa eder. Kaldı ki muhtarların görevi Karakaraya Grup İçme Suyundan gelen suyun klor oranını ayarlayıp su depolarındaki çamurları temizlemek değildir. Bu tamamen başkanın insiyatifinde olan bir iştir.

Eğer herhangi bir muhtarımla bir sorunu varsa isim arzederek belirtmesini toplumda kutsal sayılan muhtarlık kurumunu ve muhtarlar topluluğunu halk arasında güveninin sarsmak, zor durumda bırakmak ve kurumu yıpratmak için yaptığına inandığım bu açıklamaların hiçbir muhtarımla bir alakası yoktur.

Kendisini arkadaşlarımdan ve muhtarlık kurumundan özür dilemeye davet ediyorum. Kendi başarısızçlığınıda muhtarlara yüklemesini istemiyorum.
Hiçbinr kurum ve kuruluş muhtarlık görevini ve muhtarlarını bu derece suçlamalara muhatap bırakamaz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler