Meteoroloji'den acil uyarı geldi!

Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak ve gök gürültülü sağnak yağışlı geçecek.Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta KaradenizKıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak y

Meteoroloji'den acil uyarı geldi!

Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi sağanak ve gök gürültülü sağnak yağışlı geçecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta KaradenizKıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyi'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; ilk saatlerde Samsun'un Salı Pazarı ilçesinde, öğle saatlerinden sonra Ardahan, Kars ve Erzurum'un kuzey ve doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler