Mehtap'ı gören var mı?

Yaşlı gözlerle kızına seslenen Ayar, "Polise, savcılığa bildirdim ama nafile... Kızımı gören varsa ne olur bana ulaşsın" dedi. DÖN KIZIM NE OLURFatma Ayar, Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde eşinden ayrı olarak kızı Mehtap'la hayat mücadelesi veriyor. Ancak

Mehtap'ı gören var mı?

Yaşlı gözlerle kızına seslenen Ayar, "Polise, savcılığa bildirdim ama nafile... Kızımı gören varsa ne olur bana ulaşsın" dedi.

DÖN KIZIM NE OLUR

Fatma Ayar, Trabzon'un Boztepe Mahallesi'nde eşinden ayrı olarak kızı Mehtap'la hayat mücadelesi veriyor. Ancak 19 yaşındaki Mehtap'ın, 1.5 ay önce evden kaçmasıyla adeta kahroldu. Acılı kadın, "Kızım son 3 aydır kimseyle konuşmuyordu. 4 kez evden kaçtı, aradım. Sokaklarda tek başına dolaşırken buldum onu, eve getirdim. Kızım neden evden kaçıyor bilmiyorum. Psikoloğa götürdüm ama durmadı, yine kaçtı.

Şimdi kızımı bulamıyorum. 1,5 aydır ne gelen var ne giden. Polise, savcılığa gittim ama bulamadılar. Kızımı gören varsa ne olur bana ulaşsın" dedi.

FUHUŞA ZORLANIYOR

Kızının hayatından endişe ettiğini dile getiren Ayar, "Kızımı bulduğumda üstünde yeni çıkarılmış nüfus kağıdı buldum. Nerden çıktı bilmiyorum. Kızımın parası yok. Nasıl çıkarılıyor anlamıyorum. Esrara alıştırılmış ve fuhuşa zorlanıyor olabilir" diyerek yetkilileri bir kez daha göreve çağırdı. Ayar şimdilerde gelecek haberi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel