Mehmet Ali Talat'a TS kaşkolu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Trabzon'un onur konuğu olarak katıldığı fuara çeşitli ülkelerin yanı sıra sektör bazında kurumlarda katıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katıld

Mehmet Ali Talat'a TS kaşkolu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Trabzon'un onur konuğu olarak katıldığı fuara çeşitli ülkelerin yanı sıra sektör bazında kurumlarda katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katıldığı açılış töreninde konuşan TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy Trabzon'un her yönüyle görülmeye değer bir il olduğunu söyledi.


Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'a Trabzon standını ziyaretinde Trabzonspor kaşkolu hediye etti. Cumhurbaşkanı Talat'ın fuar boyunca Trabzonspor kaşkolüyle birlikte stantları gezmesi ise ilgi uyandırdı.


Öte yandan 30 Kasım'a kadar açık kalacak fuarda Trabzon'un tarihi, turistik ve doğal zenginlilerini yansıtan sunumlar yapılacak.


Trabzon Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün yanı sıra turizm işletme belgeli oteller ve seyahat acenteleri tarafından onur konuğu olarak temsil edilen Trabzon, fuarda çeşitli yönleriyle başarılı bir şekilde tanıtılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel