Mahkum hapishanede öldü

Alınan bilgiye göre, ''adam öldürmek'' suçundan hükümlü olan Rıfat Genç, böbrek sorunu nedeniyle Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki mahkum koğuşunda tedavi gören Genç, böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti

Mahkum hapishanede öldü

"Adam öldürmek" suçundan hüküm giymiş olan Rıfat Genç, ciddi sağlık sorunları nedeniyle Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. Alınan bilgilere göre, Genç uzun süredir böbrek sorunlarıyla mücadele ediyordu. Hastanenin mahkum koğuşunda tedavi altına alınan Genç, böbrek yetmezliği nedeniyle maalesef yaşamını yitirdi.

Rıfat Genç'in sağlık durumu, hapishane koşullarında gittikçe kötüleşmişti. Doktorlar, Genç'in durumunun ciddiyetini fark ederek, onu daha kapsamlı tıbbi müdahaleler için hastaneye sevk etmişlerdi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Genç'in sağlık durumu iyileşmedi ve böbrek yetmezliğine bağlı komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel