Kuzgundere'nin ıslahı yapılacak

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, hafta sonu meydana gelen etkili yağışa bağlı olarak Kadınlar Pazarı ve Piyasa Meydanı'nda iş yerlerinin altından geçen Kuzgundere'nin, 2010 yılı mart ayında ıslahının yapılacağını söyledi.Genç, beraberindeki h

Kuzgundere'nin ıslahı yapılacak

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, hafta sonu meydana gelen etkili yağışa bağlı olarak Kadınlar Pazarı ve Piyasa Meydanı'nda iş yerlerinin altından geçen Kuzgundere'nin, 2010 yılı mart ayında ıslahının yapılacağını söyledi.

Genç, beraberindeki heyetle birlikte, derenin taşması sonucu maddi hasarın meydana geldiği Piyasa Meydanı'nda incelemelerde bulundu.
Kuzgundere'nin taşması sonucu iş yerleri sular altında kalan esnafa 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Genç, ''Esnafımızın talep ve beklentilerinin ne olduğunu öğrenmek için birebir görüşmeler yapıyoruz'' dedi.

Esnafın genel beklentisinin derelerin ıslahı yönünde çalışmaların yapılması olduğunu belirten Genç, kentsel dönüşüm projesi kapsamında derenin ıslahının 2010 yılının Mart ayında yapılacağını ifade etti.
Esnafın bireysel zararlarının karşılanması talepleri ile ilgili sıkıntı olduğunu kaydeden Genç, ''İş yeri sigortası olan esnafımız zararını sigorta şirketlerinden karşılıyor. Sigortası olmayan esnafımızın zararlarının karşılanması için belediye ile görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler