Kurs Trabzon'da uygulanacak

Dış Ticaret ve Proje Uzmanı Yetiştirme Kursu Projesi kapsamında ücretsiz olarak Samsun'da düzenlenecek 'Dış Ticaret Kursu' ile Samsun ve Trabzon'da düzenlenecek 'Proje Uzmanlığı' kursu başvuru süresinin bir hafta daha uzatıldığı belirtildi. KASİF Genel Se

Kurs Trabzon'da uygulanacak
Dış Ticaret ve Proje Uzmanı Yetiştirme Kursu Projesi kapsamında ücretsiz olarak Samsun'da düzenlenecek 'Dış Ticaret Kursu' ile Samsun ve Trabzon'da düzenlenecek 'Proje Uzmanlığı' kursu başvuru süresinin bir hafta daha uzatıldığı belirtildi.


KASİF Genel Sekreteri Yaşar Bıyıklı, yaptığı açıklamada, projeye başvuruda bulunan kursiyerlere günlük 8 Avro cep harçlığı verilip ferdi kaza sigortası yapılacağını belirterek, "18-29 yaş aralığında, meslek yüksek okulu veya üniversite mezunu, en az orta düzeyde ingilizce bilgisine sahip, İŞKUR'a kayıtlı işsiz, erkek adaylar için en az 2 yıl askerlikle ilişiği bulunmaması ve kursun düzenlendiği ilde ikamet etmesi şartı arıyoruz. Bu şartları taşıyanların 6 Mart Cuma günü mesai saatine kadar, Samsun'da KASİF'e, Trabzon'da KARGİD'e başvuruda bulunmaları gerekir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel