Küçük Merve toprağa verildi

Kıyıcık beldesindeki evlerinin odasında ders çalışırken tabancayla vurulan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ölen Kıyıcık İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Merve Çakıroğlu için Kıyıcık Merkez Cam

Küçük Merve toprağa verildi

Kıyıcık beldesindeki evlerinin odasında ders çalışırken tabancayla vurulan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ölen Kıyıcık İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Merve Çakıroğlu için Kıyıcık Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.
Ailesi, arkadaşları ve vatandaşların katıldığı törenin ardından Çakıroğlu'nun cenazesi, aile mezarlığında toprağa verildi.

Merve Çakıroğlu'nun babası Veysel Çakıroğlu, kızının, kardeşleri Necati (13), Halil (7) ve Ertuğrul (4) ile odada bulunduğu ve bir anda silah sesi duyduklarını belirterek, ''Çocuklar odada oynuyordu. Silah nasıl ateş aldı bilmiyoruz. Dünyamız yıkıldı'' dedi.

Jandarma ekiplerinin, olay sırasında evde bulunanlardan aldığı el sıvabları sonuçlarına göre soruşturmayı yürüteceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel