Küçük çoban av tüfeğiyle öldü

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde hayvan otlatmak için meraya giden 16 yaşında İ.Ç'nin elindeki tüfekten çıkan saçmalar 12 yaşındaki başka bir çobanı öldürdü.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çayırçukur köyünde çobanlık yapan İ.Ç (16) köyüne bağlı Maden ya

Küçük çoban av tüfeğiyle öldü

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde hayvan otlatmak için meraya giden 16 yaşında İ.Ç'nin elindeki tüfekten çıkan saçmalar 12 yaşındaki başka bir çobanı öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çayırçukur köyünde çobanlık yapan İ.Ç (16) köyüne bağlı Maden yaylasına hayvanlarını otlatırken, yine ilçeye bağlı Gündoğdu köyünde çobanlık yapan Murat Şeker (12) ile karşılaştı. Birlikte hayvan otlatan iki küçük çobandan İ.Ç.'nin elindeki av tüfeğinin bir süre sonra ateş alması sonucu tüfekten çıkan 2 saçmanın biri Şeker'in başına, diğeri göğsüne isabet etti ve Şeker olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayın kasten mi yoksa kaza ile mi olduğu araştırılırken, Şeker'in cesedi ekiplerce yapılan incelemenin ardından Kürtün Devlet Hastanesi morguna oradan da Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olayın ardından İ.Ç av tüfeği ile birlikte gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel