KTÜ'ye şenlik müjdesi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Trabzon’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde her yıl yapılan ancak geçen yıl yapılmayan ve bu yılda yapılmayacağı bildirilen öğrenci şenliklerine el attı. KTÜ’ye giderek öğre

KTÜ'ye şenlik müjdesi!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Trabzon’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde her yıl yapılan ancak geçen yıl yapılmayan ve bu yılda yapılmayacağı bildirilen öğrenci şenliklerine el attı.
 
KTÜ’ye giderek öğrencilerle sohbet eden Bakan Kılıç öğrencilerin şenlik şikayetiyle karşılaştı. Her yıl yapılan ve artık gelenekselleşen öğrenci şenliklerinin bu yıl yapılmayacağını söyleyen öğrenciler Bakan Kılıç’tan konuyla ilgilenilmesini istedi. Bunun üzerine KTÜ Rektörü Süleyman Baykal ile görüşen Bakan Kılıç şenliklerin neden yapılmadığını sordu. Baykal gerekçe olarak üniversitenin maddi sıkıntısını gösterince Bakan Kılıç araya girerek gelenekselleşen şenliklerin yapılmaya devam edilmesinden  yana olduğunu belirterek gerekli bütçeyi bakanlık olarak karşılayacaklarını söyledi.
 
Bakan Kılıç’ın şenlik müjdesi üniversitede öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel