KTÜ'lü genç kalbine yenildi

Trabzon Kalkınma Mahallesinde dün gece dedesinin evine giden ve sabah odasından çıkmayan Emah Koç Kahraman yatağında annesi tarafından ölü olarak bulundu. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden KTÜ Öğrencisi ve aynı zamanda AK Parti Kalkınma Mahallesi temsil

KTÜ'lü genç kalbine yenildi

Trabzon Kalkınma Mahallesinde dün gece dedesinin evine giden ve sabah odasından çıkmayan Emah Koç Kahraman yatağında annesi tarafından ölü olarak bulundu. Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden KTÜ Öğrencisi ve aynı zamanda AK Parti Kalkınma Mahallesi temsilcisi olan KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Elektronik Bölümü 2. Sınıf öğrencisi olan Emrah Koç Kahraman Tekvando Sporu ile ilgilendiği ve bu alanda da birçok başarısı olduğu öğrenildi. Kahraman bugün Trabzon merkez Sayvan Köyünde son yolculuğuna uğurlanacak. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel