KTÜ'de Sınav İşkencesi

Bugün yapılan KPSS Sınavı sonrası KTÜ'de yaşanan trafik sıkışıklığı velileri ve sınava giren adayları isyan ettirdi.Türkiye geneleinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na KTÜ'de girenler sınav sonrası KTÜ Kampüsü içerisindeki trafik düzensizliği nedeni

KTÜ'de Sınav İşkencesi

Bugün yapılan KPSS Sınavı sonrası KTÜ'de yaşanan trafik sıkışıklığı velileri ve sınava giren adayları isyan ettirdi.

Türkiye geneleinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na KTÜ'de girenler sınav sonrası KTÜ Kampüsü içerisindeki trafik düzensizliği nedeniyle saatlerce beklemek zorunda kaldılar.

Özellikle çevre ilçelerden sinav için KTÜ'ye gelen adaylar ve onları bekleyen aileleri bu duruma isyan ettiler.

Daha önceki yıllarda KTÜ Kampüsü içerisinden Orman Fakültesi yanında bulunan servis yolundan çıkış verildiğini, bu uygulamanın özellikle sınav günlerinde trafiği rahatlattığını söyleyen adaylar yeni yönetim tarafından kapatılan servis yolunun bu izdihama ve keşmekeşliğe neden olduğunu iddia ettiler.

Adaylar ve aileleri 07 Temmuz Pazar (yarın) yapılacak olan KPSS sınavlerinde bu anlamsız uygulamanın kaldırılmasını ve servis yolunun yeniden açılmasını talep ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel