Korkutan Akyazı iddiası!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, dün Başbakan Erdoğan tarafından temeli atılan Akyazı Projesi ile ilgili korkutan bir iddia ortaya attı. İddiasında Akyazı’da stat için dikilen fora kazıkların 21 metre yerine 18 metreye kadar dibe indirildiğini ileri sü

Korkutan Akyazı iddiası!
CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, dün Başbakan Erdoğan tarafından temeli atılan Akyazı Projesi ile ilgili korkutan bir iddia ortaya attı.
 
İddiasında Akyazı’da stat için dikilen fora kazıkların 21 metre yerine 18 metreye kadar dibe indirildiğini ileri süren Karan, “Bize gelen konu şu. Özellikle Akyazı’da ki çok dikkat çekici ve tehlikeli bir unsur. Bu konuda telefon görüşmesi yaptık. Önümüzdeki günlerde de araştırma yapacağız.
 
Biliyorsunuz Akyazı’da ki tesis fora kazıklar üzerine yapılan bir tesis. Burada esas alınan nokta bazalt denilen zemine fora kazıkların çakılması yönünde. Bize gelen bir duyum var. Şuna da fora kazıkların 18 metreye kadar çakıldıklarını gerçekte 21 metreye kadar çakılmadığı şeklinde bir iddia bize geldi.
 
Bu iddia ile ilgili önümüzde ki günlerde bir araştırma yapacağız ve bunu da kamuoyuyla paylaşacağız. 18 metreye geldiğinde bir kaldırma gücü 200 tondan 300 tona çıkıyor 21 metrede. Bu anlamda çok tehlikeli. İnsanların hayatını riske edecek hiçbir şey önemli değildir. Ama tabi bu bir iddiadır. Tabi bunu da araştıracağız” dedi.
 
Başbakan Erdoğan’ın Trabzon’da düzenlediği açılış törenini de değerlendiren Karan, “Sayın başbakanın son yıllarda siyasi tarihinden beri en sönük toplantılardan birini gerçekleştirdi. 2 bin - 3 bin koruma ordusuyla sayın başbakan 7 bin kişi toplayabildi alanda. Bu da AKP’nin gidici olduğunu işaretidir. Önümüzde ki seçimden sonra AKP diye bir parti kalmayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel