Kızılcık Trabzon turizmini anlatacak

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 21.05.2010 Cuma günü (yarın) TRT 1’de saat 08.30 ile 09.00 arasında Akçaabat Orta Mahalle’den yapılacak olan canlı yayına katılacak.  Vali Kızılcık, tarihi evleri ve dokusuyla çok önemli bir turizm potansiyeline sahip o

Kızılcık Trabzon turizmini anlatacak

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 21.05.2010 Cuma günü (yarın) TRT 1’de saat 08.30 ile 09.00 arasında Akçaabat Orta Mahalle’den yapılacak olan canlı yayına katılacak.

 

Vali Kızılcık, tarihi evleri ve dokusuyla çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olan Orta Mahalle’yi ve burada yapılacak projeleri dünyaya aktaracak.

 

Daha sonra aynı gün TRT Turizm kanalında saat:10.00 ile 10.30 arasında Trabzon’un turizm potansiyeli ve turizm stratejisi hakkında bilgi verecek olan Vali Kızılcık, Trabzon’un tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleriyle turizm cenneti olma yönünde yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel