Kızılcık sorunları masaya yatırdı

Trabzon'da önemli bir sorun teşkil eden seyyar satıcıların durumu masaya yatırıldı.Trabzon Valiliği B Salonu'nda Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın başkanlık yaptığı toplantıda daire amirleri de hazır bulundu. Toplantı öncesi gazetecilere bir açıklama y

Kızılcık sorunları masaya yatırdı

Trabzon'da önemli bir sorun teşkil eden seyyar satıcıların durumu masaya yatırıldı.

Trabzon Valiliği B Salonu'nda Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın başkanlık yaptığı toplantıda daire amirleri de hazır bulundu. Toplantı öncesi gazetecilere bir açıklama yapan Vali Kızılcık, Trabzon'u daha yaşanabilir bir kent haline getirmenin arayışı içersinde olduklarını belirtti. Vali Kızılcık, "Hiç kimseyi mağdur etmeden Trabzon'umuzu nasıl daha yaşanılabilir bir kent haline getirebilirizin arayışını tartışmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Başkanımızın da talebi doğrultusunda bir araya gelip, özellikle seyyar satıcılarla ilgili olarak neler yapılabiliriz konusunu masaya yatıracağız" dedi.

2011 Olimpiyatları'nın önemine de değinen Vali Kızılcık, "Şehrimizde yapılacak olan 2011 Olimpiyatları'na daha iyi hazırlanmamız açısından da yapacağımız bu toplantının belirli bir rahatlamayı sağlayacak kararların alınmasına vesile olacağını düşünüyorum. 2011 Olimpiyatları'nda Trabzon'un tanıtımını ve reklamını daha iyi yapabileceğimiz bir konuma geleceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Toplantıya Vali Kızılcık'ın yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Defterdar Kenan Karadeniz, Emniyet Müdürü Feridun Boz, ilgili daire müdürleri ve konuyla ilgili sivil toplum örgütü temsilcileri katılırken, toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel