Kız kaçırıp Harşit Çayı'na uçtular

Gümüşhane'de, 21 yaşındaki B.M. adlı kızın kaçırılması olayına adı karışan 42 yaşındaki Yasin ile oğlu 20 yaşındaki Gökhan Bal, olaydan 1 saat sonra otomobille Harşit Çayı'na uçtu. Yasin Bal ile oğlu Gökhan Bal kazadan yaralı olarak kurtuldu. Baba ile oğl

Kız kaçırıp Harşit Çayı'na uçtular

Gümüşhane'de, 21 yaşındaki B.M. adlı kızın kaçırılması olayına adı karışan 42 yaşındaki Yasin ile oğlu 20 yaşındaki Gökhan Bal, olaydan 1 saat sonra otomobille Harşit Çayı'na uçtu. Yasin Bal ile oğlu Gökhan Bal kazadan yaralı olarak kurtuldu. Baba ile oğlunun kazadan önce 21 yaşındaki B.M. adlı kızın kaçırılması olayına karıştığı belirlenirken, soruşturma bu yöne kaydırıldı. Aramalara rağmen kaçırılan B.M. henüz bulunamadı.

B.M., dün saat 22.30 sıralarında, Gümüşhane- Trabzon yolu üzerindeki Gümüşhane çıkışındaki Hacı Emin Tüneli Mevkii'nde eniştesi ve ablası ile birlikte olduğu sırada kaçırıldı. Yaklaşık 30 dakika sonra polise başvuran 42 yaşındaki Mevlüt M., kızı B.M.'nin Yasin Bal, oğulları Gökhan ve Burhan ile akrabaları Rafet Bal tarafından 'Şahin' marka bir otomobille kaçırdığını bildirdi. Mevlüt M. kızını kaçıran kişilerin kendilerine karşı koyan diğer kızı S.Y. ile damadı Y.Y.'yi etkisiz hale getirdiklerini anlattı.

Bu olaydan 1 saat sonra, saat 23.30'da, Gümüşhane- Trabzon karayolunun 8'inci kilometresinde kaza meydana geldi. Yasin Bal yönetimindeki 29 AH 281 plakalı 'Doblo' marka bir otomobil, henüz saptanamayan nedenle buz tutan Harşit Çayı'na uçtu. Gökhan Bal, hurdaya dönen otomobilden çıkmayı başarırken, babası Yasin Bal araçta sıkıştı.

Kazanın duyulması üzerine çağrılan Sivil Savunma ve 112 Acil Servis ekipleri, sıkışan sürücü Yasin Bal'ı kurtardı. Ekipler, araçta bir başka kişi daha olabileceği düşüncesiyle donan Harşit Çayı'nda buzları da kazma ve küreklerle kırarak bir süre arama yaptı. Ancak, araçta başka kimsenin olmadığı anlaşılınca arama çalışmalarına son verildi. Yaralı baba-oğul Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde kaldırıldı. Durumu ağır olan Yasin Bal, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Mevlüt M.'nin başvurusu üzerine kız kaçırma olayına karıştıkları öne sürülen Yasin ve Gökhan Bal'ın tedavileri sürdürülüyor. Soruşturmayı sürdüren polis, kayıplara karışan Yasin Bal'ın diğer oğlu Burhan ve akrabası Rafet Bal ile kaçırılan B.M.'yi aramaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel