Kış Trabzona kendini hissettiriyor...

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış sonucu meydana gelen heyelanda, bir inek telef oldu. İlçeye bağlı Kemaliye Mahallesi İlçe Stadyumu yakınlarında gece saat 03.00 sıralarında heyelan oldu. Heyelanda, Sabri Sağlam’a (45) ait bir

Kış Trabzona kendini hissettiriyor...

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış sonucu meydana gelen heyelanda, bir inek telef oldu. İlçeye bağlı Kemaliye Mahallesi İlçe Stadyumu yakınlarında gece saat 03.00 sıralarında heyelan oldu. Heyelanda, Sabri Sağlam’a (45) ait bir ev hasar gördü.
Heyelan sonucu evin yakınındaki ahırda bulunan iki inekten biri telef olurken diğeri çevreden yardıma gelen vatandaşlar tarafından yaralı kurtarıldı. İneği telef olan Sabri Sağlam, yetkililerden yardım beklediğini belirterek şöyle konuştu: “İneğimi dün akşam saatlerinde satın alarak eve getirdim. Henüz parasını veremedim. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum. Durum ortada Allah’tan eve bir şey olmadı yoksa evde dört kişi kalıyoruz. Can kaybımızın olmaması bizim için bir teselli oldu.”
Olay yerinde inceleme yapan İl Afet İşleri yetkilileri hasar tespit çalışmalarına başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler