Karadeniz'in ikinci hayvanat bahçesi açıldı

Doğu Karadeniz’de sadece Samsun’da bulunan hayvanat bahçesinin ikincisi bugün Giresun’da açıldı.Giresun Belediyesi Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında bugün Aksu Mahallesi'nde hayvanat bahçesi açılışı gerçekleştirdi. Vatandaşların ve özellikle çocu

Karadeniz'in ikinci hayvanat bahçesi açıldı

Doğu Karadeniz’de sadece Samsun’da bulunan hayvanat bahçesinin ikincisi bugün Giresun’da açıldı.

Giresun Belediyesi Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında bugün Aksu Mahallesi'nde hayvanat bahçesi açılışı gerçekleştirdi. Vatandaşların ve özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği açılışta bir konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ”Bugün burada sadece Samsun’da olan ve doğudaki hiçbir ilde olmayan hayvanat bahçesinin açılışını yapacağız. Çok büyük değil ama en azından bir başlangıç yaptık. İlerde daha da büyütebiliriz. Çünkü arazimiz buna müsait. Çocuklarımız için böyle bir düşüncemiz vardı bunu gerçekleştirdik. Bu yüzden çok mutluyum. Çocuklarımız okul dışında da rahatlıkla gezebilecekleri bir alana kavuştular. En çok onlar için seviniyorum. Hayvanat bahçemiz hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu ve ünlü sunucu Metin Uca’nın da katılımı ile hayvanat bahçesinin açılışı yapıldı.

Açılışın ardından çocuklar aileleri ile birlikte hayvanat bahçesini gezerek doyasıya eğlendiler.

20131029aw000665_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel