Kahvehane Kütüphane oluyor

Trabzon'un Tonya İlçe Merkezindeki Kahvehanelerde Okuma Bölümleri Hazırlanıyor. Tonya İlçesinde Büyükliman Caddesi'nde Bulunan Huzur Kıraathanesi'nin Bir Bölümü, Müşterilerin Gazete ve Kitap Okumalarına Uygun Hale Getirildi. Trabzon'un Tonya ilçe merkezin

Kahvehane Kütüphane oluyor
Trabzon'un Tonya İlçe Merkezindeki Kahvehanelerde Okuma Bölümleri Hazırlanıyor. Tonya İlçesinde Büyükliman Caddesi'nde Bulunan Huzur Kıraathanesi'nin Bir Bölümü, Müşterilerin Gazete ve Kitap Okumalarına Uygun Hale Getirildi.

Trabzon'un Tonya ilçe merkezindeki kahvehanelerde okuma bölümleri hazırlanıyor. Tonya ilçesinde Büyükliman Caddesi'nde bulunan Huzur Kıraathanesi'nin bir bölümü, müşterilerin gazete ve kitap okumalarına uygun hale getirildi.

İşyeri sahibi Süleyman Çelik, "Müşterilerimize böyle bir hizmet vermekten memnunuz. Birçok müşterimiz uygulamadan memnun olduğunu belirtti. Şimdilik kitap sayımız yeterli değil. Kitapseverlerin bağışlarını bekliyoruz." dedi.

Kahvehanede düzenlenen okuma bölümünü ziyaret eden Tonya Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalyoncu, işyeri sahibi Çelik'e yaptığı uygulama nedeniyle teşekkür etti. Kalyoncu, kahvehanede kurulan okuma bölümüne kitap bağışında bulunacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel