"Kadın dostu kent" oluyoruz!

Birleşmiş Milletler Kadın ve Kız Çocuklarının İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Ortak Programı (BMOP) kapsamında, 'KADIN DOSTU KENT' oluşturmak amacıyla geliştirilen uygulama projelerinden; Sabancı Vakfı ile Turkish Philanthropic Fund (TPF) tar

"Kadın dostu kent" oluyoruz!
Birleşmiş Milletler Kadın ve Kız Çocuklarının İnsan Haklarının Korunması ve Geliştirilmesi Ortak Programı (BMOP) kapsamında, 'KADIN DOSTU KENT' oluşturmak amacıyla geliştirilen uygulama projelerinden; Sabancı Vakfı ile Turkish Philanthropic Fund (TPF) tarafından birlikte fonlanan 'Kaşık Tutan elden Para Tutan Ele' adlı projesi eğitime başladı.

Teorik eğitime yoğun olarak devam eden kursiyerlerle birlikte 17.11.2008 Pazartesi günü saat 11.30'da eğitimlerin yapıldığı Kız Meslek Lisesinde açılış töreni yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel