Kabadüz'de 2. etap beton yol çalışması tamam
Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, bir süre öncesinde başlattıkları 2.etap beton yol çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Bin 150 metre küp betonun dört farklı köyün yoluna kullanıldığını ifade eden Karataş, “KÖ
Bölgesel
08.10.2013, 11:39

Çalışmaların titizlikle yürütülerek tamamlandığını ifade eden Karataş, “İlerleyen günler içerisinde köylerimize 3.etap beton çalışmasını yapmak istiyoruz. Bu yöndeki hazırlık ve araştırma çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.
Karataş, beton yol çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.
güven yılmaz
7 yıl önce
Ordu Kabadüz'lü olarak kirazdere köyümüze en son 1991 de ziyrarette bulundum köyümüzün yolu olmadığı için arabamızı köyümüze 5,6 km kala park edip yürüyorduk vaybe demek köyümüzün yolu yeni yapılıyor köyümüz uçurum olduğu icin orada asfalt tutmaz en iyi mantık betonlamak vaybe yıl 2013 köyümüzün yolu daha yeni yapılıyor bu ülkemizin Türkiyemizin ne kadar geri kaldığının kanıtıdır Sn.Başbakanı eleştirirken 40 defa düşünmek lazım Tayyip Erdoğan'ın sayesinde bu hizmetler ülkemizin en ucra bölgelerine gidiyor Kabadüze Kirazdere Köyüne selamlar Alman Vatandaşı olduk artık nüfus cüzdanımızdada Ordu Kabadüz Kirazdere Köyü yazmıyor artık memleketimiz kalbimizde yaşayacak.
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)