İzcilerden Gazilere ziyaret

Trabzon'da çeşitli illerin bağlı olduğu ve her fırsatta bu vatan için canını vermeye hazır olduklarını dile getiren gazilerimizin bağlı bulunduğu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, gazilerin unutulduğundan şikayetçi. Cumhuriyet Lisesi öğret

İzcilerden Gazilere ziyaret

Trabzon'da çeşitli illerin bağlı olduğu ve her fırsatta bu vatan için canını vermeye hazır olduklarını dile getiren gazilerimizin bağlı bulunduğu Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu, gazilerin unutulduğundan şikayetçi. Cumhuriyet Lisesi öğretmenleri ve izci kolundaki öğrenciler de gazilerimiz unutmadığını dile getirmek amacıyla Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundular.

TEKRAR KIBRIS'A GİDERİZ
Ziyarette öğrenciler ile gaziler arasında ilginç diyaloglar gerçekleşti. Bir öğrencinin Muharip Gaziler Derneği Başkanı Seyyah Sağıroğlu'na 'Şu anda bir savaş çıksa tekrar Kıbrıs'a gider misiniz?' sorusunu sorunca Başkan Sağıroğlu, önce güldü ve 'Tabi ki gider canımızı veririz" dedi. Ardından 'Size silahları verip tecrübeli olarak size yerleri tarif ederim" diyerek takıldı.
İzci gurubu İl Önderi Aslan Öztürk ise gazileri asla unutmadıklarını ve öğrencilere gazilerin önemini anlatmak için böyle bir organizasyonu düzenlediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler