İçişleri Bakanı Trabzon'da

Trabzon önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor. Bugün İçişleri Bakanı Beşir Atalay Trabzon'a gelerek önce Trabzon Valiliği'ni ardından da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.  İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı

İçişleri Bakanı Trabzon'da

Trabzon önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor. Bugün İçişleri Bakanı Beşir Atalay Trabzon'a gelerek önce Trabzon Valiliği'ni ardından da AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.  

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Başkanı Tümg. Hüseyin Güçlü, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habip Soluk, İller İdaresi Genel Müdürü Vasip Şahin, EGM Güvenlik Daire Başkanı İsmail Çalışkan, EGM Terörle Mücadele Daire Başkanı Selim Akyıldız, Trabzon'da gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi Trabzon Bölge Valiler Toplantısı için Trabzon'a geldiler.  

7 İl Valisinin katılacağı toplantıya, İl emniyet müdürleri de katılım gösterecek.

Valiler toplantısı 14.30'da Novotel'de gerçekleştirilecek.

Gelişmeleri haber61'den takip edebilirsiniz...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel