"Her önüyle Trabzon"

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın öncülüğünde Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği tarafından Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve KTÜ'nün katkılarıyla gerçekleş

"Her önüyle Trabzon"

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak'ın öncülüğünde Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği tarafından Trabzon Valiliği, Trabzon Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve KTÜ'nün katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerinin' üçüncüsü bugün Ankara'da Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak. Geçen yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Köksal Toptan tarafından açılışı yapılan ve tüm siyasi partilerin genel başkanlarının katıldığı ve Türkiye'de geniş yankı uyandıran Trabzon Günleri'nin 4 gün açık kalacağı ve 200 bin kişinin ziyaret etmesinin hedeflendiği belirtildi.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak daha önce yapılan Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nin çok yararlı olduğunu kaydederek Trabzon'un tarih, ilim, sanat, kültür, spor ve devlet yönetiminde çok önemli değerler yetiştiğini kaydetti. Bu yıl yapılacak etkinliği 4 bakanın katılımıyla açacaklarını ve tüm Trabzon ve Karadeniz insanını etkinliğe beklediklerini kaydeden Özak, "Anadolu'da ilk matbaa ve yayınevi' denince akla Trabzon gelir. Tarihi değerlerimizi araştırıp ortaya çıkartmalı. Onları çok iyi tanımalı ve tanıtmalıyız. Bunun yanından yöremizin doğal ve yöresel zenginliklerini de buna ilave etmeliyiz. Bundan öncekilerde olduğu gibi bu yıl yapılacak olan etkinliğinde Trabzon'a önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum: Trabzon günlerini 4 bakanımız katılımıyla açacağız. Bu yıl bu etkinliğin geçen yıl olduğu gibi Türkiye'de gündem yaratmasını bekliyoruz. 200 bin insanımıza Trabzon'u bir kez daha hatırlatacağız. 10 bin davetiye ili bürokrasinin temsilcilerimizi etkinliğimize davet ettik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler