Harabeden yeni okula geçtiler

Yeni okulun yapılması ile ilgili bir açıklama yapan Çatalpınar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Çok, daha önceki yıl okulun durumunun işler acısı olduğunu belirterek, “İl Mili Eğitim Müdürlüğümüz Gündoğdu okulumuzun yeniden yapımı için İl Özel İdare b

Harabeden yeni okula geçtiler

Yeni okulun yapılması ile ilgili bir açıklama yapan Çatalpınar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Muhsin Çok, daha önceki yıl okulun durumunun işler acısı olduğunu belirterek, “İl Mili Eğitim Müdürlüğümüz Gündoğdu okulumuzun yeniden yapımı için İl Özel İdare bütçesinden 100 bin YTL ödenek gönderdi.

Gelen ödenekle okulumuzu yeniden yaparak eğitim öğretime açtık. Gündoğdu halkımıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Yine Ortaköy'de 8 yıllık 350 öğrencili yeni bir okul yapımı devam etmektedir. İnşallah buranın yapımı kısa sürede tamamlanacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel