Hacısalihoğlu'ndan öğretmenler günü mesajı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bireyleri geliştiren öğretmenlerin, toplumların başarısının mimarları olduğunu bildirdi.Hacısalihoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplumların

Hacısalihoğlu'ndan öğretmenler günü mesajı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bireyleri geliştiren öğretmenlerin, toplumların başarısının mimarları olduğunu bildirdi.

Hacısalihoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, toplumların başarısında bireyleri yetiştiren ve geliştiren öğretmenlerin büyük değer taşıdığını belirtti.

Öğretmenlerin her zaman gelecek kuşakları hazırladıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:

"En büyük sorumluluğu üstlenen öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Türkiye Cumhuriyeti 2023 yılında 100. kuruluş yılını kutlayacak. Toplum olarak önümüzdeki 10 yıl için belirlenen hedeflerin başarılmasında yeni kuşakların büyük önemi ve değeri vardır. Toplumlarda başarının insanla sağlanabileceği düşünüldüğünde öğretmenlerin bireylerin yetiştirilmesi ve geliştirilmesindeki sorumluluğunun ne kadar önem kazandığı görülebilir. Bireyleri geliştiren öğretmenler, toplumların başarısının mimarlarıdır."

Hacısalihoğlu, 1923 yılından bugünkü Cumhuriyete uzanan süreçte eğitim ve öğretimin büyük rolü olduğunu vurgulayarak, 2013 yılının başarısında da yeni kuşakları bu hedefe hazırlayacak öğretmenlerin büyük payı bulunduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler