haber61 Gazetesi dopdolu

Bu hafta 17. sayısını çıkaran haber61 Gazetesi'nde bu hafta AK Parti'nin temayül yoklamasının perde arkasını öğrenebileceksiniz.

haber61 Gazetesi dopdolu

Bu hafta 17. sayısını çıkaran haber61 Gazetesi'nde bu hafta AK Parti'nin temayül yoklamasının perde arkasını öğrenebileceksiniz.

haber61'i evinde ağırlayan Trabzon Belediye Başkan aday adayının samimi sohbeti de bu haftaki haber61 Gazetesi'nde yer alıyor.

Trabzon'daki hava kirliliğini de masaya yatırdık, araştırdık ve ortaya içler acısı bir durum çıktı.
Farkında olmadan zehirli havayı içimize tenefüs ediyoruz. Bilirkişilerin hava kirliliği ile ilgili açıklamaları haber61 Gazetesi'nde.

Trabzon'un beklediği doğalgazı, Trabzonlu vatandaşlara sorduk. Trabzon'un doğalgaza bakışını haber61 Gazetesi'nde bulabilirsiniz.

Türkiye'ye mal olmuş, Trabzonlu yazar-şair Sunay Akın, bu hafta kültür-sanat köşemizin konuğu. Akın'ın etkileyici yaklaşımları haber61 Gazetesi'nde.

Trabzonspor'un eski Başkanı Özkan Sümer, yeni görevinde neler yapacağını haber61'e anlattı.

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Tayfun Cora, şampiyonluğun sırrını haber61 gazetesi okurları ile paylaştı.

Ve Özgener'e cevap Trabzonspor eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'dan geldi, neler söyledi neler…


Abone olmak isteyenler:
Sadece Trabzon'da ki gazete bayilerinde satışa çıkacak olan haber61'e Trabzon, Türkiye ve Dünya'nın her bölgesinden abone olabilirsiniz.

ABONE ŞARTLARI:

ŞEHİRİÇİ (6 Aylık) 30 YTL
(1 yıllık) 50 YTL

ŞEHİR DIŞI (6 Aylık) 45 YTL
(1 Yıllık) 80 YTL

YURT DIŞI (6Aylık) 50 EURO
(1Yıllık) 90 EURO

BANKA HESAP NO: Türkiye İş Bankası 7500 Şube Kodu: 2105222
Finans Bank 0016114135 Çarşı Şubesi
İsim, soy isim ve adreslerinizi 326 73 73 telefondan, dilerseniz aynı hat üzerinden fax göndererekte ulaştırabileeğiniz gibi, bizim sizlere ulaşmamızı istiyorsanız burayı tıklayarak erişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel