Günnar: Başbakan'ın Trabzon'dan bahsetmesi...

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar “Genel Başkanları Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Trabzon programından bahsetmesi, kendisini ne kadar memnun kaldığının bir

Günnar: Başbakan'ın Trabzon'dan bahsetmesi...
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar “Genel Başkanları Başbakan Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın grup toplantısında, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Trabzon programından bahsetmesi, kendisini ne kadar memnun kaldığının bir göstergesidir. Buda bizim açımızdan çok önemlidir” dedi. 
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Adnan Günnar “geçtiğimiz hafta Trabzon'a gelen Başkanımızın programına Trabzon halkı büyük ilgi göstermiştir. Meydan'da yapılan toplu açılış töreni, Vakfıkebir ve Araklı’da yaşanan büyük coşku başbakanımızı çok mutlu etmiştir. Başbakanımız öyle ki bu gezinin ardından dünya ve ülke gündeminin çok yoğun olduğu bir dönemde katıldığı grup toplantısında Trabzon programından bahsetmesi dikkatlerden kaçmamıştır. Bu da başbakanımızın Trabzon'umuza verdiği değerin göstergesi ve aynı zamanda Trabzon teşkilatının başarısıdır. Ben bir kez daha hem bölgemize gelerek zamanın büyük bir bölümünü Trabzon'da yaptığı açılışlarda geçiren sayın başbakanımıza hem de başbakanımıza büyük ilgi ve alaka gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK PARTİ grup toplantısında şunları söyledi: “Trabzon'da çok önemli açılışlar gerçekleştirdik. Çok büyük ve coşku dolu toplu açılış töreninin ardından, çiftçi temsilcilerimizle istişareler yaptık. Aynı gün valiliğin organize ettiği yemekte Trabzon eşrafıyla bir araya geldik. Pazar günü önce Trabzon'daki öğretmenlerimizle bir araya geldik. Ardından Trabzon için çok önemli bir temel attık. Sporun ve futbolun Trabzon için çok önemli olduğunu bilirsiniz. Maalesef buna karşılık gelecek bir stadyum ve spor tesisi yoktu. Hüseyin Avni Aker yetersiz kalıyordu ve eskiliğiyle Trabzon'a cevap veremiyordu. Trabzon'a sözümüz vardı 40 bin kişilik stadyum sözü vermiştik. 41 bin 61 olsun istediler. 61 onlar için çok önemli. O yüzden biz de söz verdik ve temel atma töreninde bunu ifade ettik. Tesis için yer problemi vardı. Deniz üzerinde bir alanı doldurarak bunu çözdük. Akyazı'da bu büyük spor tesisinin temelini attık. Trabzon'a 41 bin 61 kişilik stadyumu kazandıracağız.
 
Diyarbakır'daki tarihi buluşmanın ardından normalleşmeden rahatsız olanlar çeşitli hakaretlerle hem süreci hem de zihinleri bulandırmak için yeniden gayretin içine girdiler. Geçmişte yaptıkları gibi bizim doğuda söylediklerimizi batıda kuzeyde güneyde söyleyemeyeceğimizi iddia ettiler. Başta Trabzon olmak üzere her ilimiz bu iftiraya cevap verdi. Trabzon hafta sonu da bizi kucaklayarak samimiyetimiz karşısında muhabbetini dile getirmiştir.
 
Milliyetçilik Diyarbakır'da da Trabzon'da da yoğun kalabalıklara hitap edebilmek, yüzbinlerin gönlünü kazanmak ve gönül diliyle konuşmaktır. Türkiye zayıflayan değil güçlenen, gönül birliği yapan bir ülkedir. Milletimiz bizi gayet iyi anlıyor. Ne yaptığımızı da yapacağımız da görüyor. Biz milletimizle teorileri de hesapları da aşan bir iletişim şekli inşa ettik. İşte o gönül diliyle milletle konuşuyor çok da iyi anlaşıyoruz. Diyarbakır ve Trabzon'daki heyecan bunun delilidir. Ne yaparlarsa yapsınlar bu gönül dilini unutturamayacaklardır.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler