Gümüşhane'ye kar uyarısı

Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın imzası ile yayınlanan uyarıda, Gümüşhane Meteoroloji İstasyonu'ndan alınan uyarıda Gümüşhane'de 20-21 Kasım tarihlerinde etkili olmak üzere yoğun kar yağışı beklendiği ifade edildi. Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilçe

Gümüşhane'ye kar uyarısı

Vali Yardımcısı Hasan Erkal'ın imzası ile yayınlanan uyarıda, Gümüşhane Meteoroloji İstasyonu'ndan alınan uyarıda Gümüşhane'de 20-21 Kasım tarihlerinde etkili olmak üzere yoğun kar yağışı beklendiği ifade edildi. Yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilçe kaymakamlıkları ve belediyelere halkın ve sürücülerin can ve mal güvenliğinin sağlanmasına yönelik gerekli tedbirleri alması uyarısında bulunulurken, kamu kurum ve kuruluşlarının görev alanlarına giren konularda gerekli tedbirleri alarak hazırlıklı bulunmaları gerektiği bildirildi.

Kar yağışının akşam saatlerine doğru özellikle yüksek kesimlerde yoğun şekilde beklendiğini ifade eden Meteoroloji İstasyonu Müdürü Nazım Kul ise, bugün ve yarın etkili olacak yağışın Pazar günü de devam edebileceğine dikkat çekerek, özellikle sürücüleri ve çiftçileri don olayına karşı dikkatli olmaya çağırdı.

Gümüşhane İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın ise vatandaşlardan gelecek taleplere göre ekiplerin karla mücadele için hazır bekletildiğini belirterek, “Bütün ekiplerimiz karla mücadele için hazırlar. Vatandaşlarımızın canların ve mallarına zeval gelmemesi için her türlü tedbirimizi almış durumdayız. Araç ve akaryakıt yönünden problemimiz yok” diyerek acil durumlarda vatandaşlardan kendilerine 213 10 31 numaraları telefondan ulaşmaları konusunda çağrıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler