Gümüşhane'de Feci Kaza 7 Ölü

Gümüşhane Trabzon Karayolu'nun İkisu-Şiran yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaş yaralandı.Kaza, saat 17.30 sıralarında Gümüşhane-Trabzon Karayolu'nun 15. kilometresindeki İkisu-

Gümüşhane'de Feci Kaza 7 Ölü

Gümüşhane Trabzon Karayolu'nun İkisu-Şiran yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaş yaralandı.
Kaza, saat 17.30 sıralarında Gümüşhane-Trabzon Karayolu'nun 15. kilometresindeki İkisu-Şiran kavşağında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 29 M 0046 plakalı minibüs ile sürücüsü ve plaka bilgileri edinilemeyen bir kamyon çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralılar, Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan 4 kişi Trabzon'a sevkedildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler