Gümüşhane'de çocuk kayboldu

 Arama Kurtarma Ekipleri'nin köylüler ile gece geç saatlere kadar sürdürdüğü çalışmalar sonuçsuz kaldı.Alınan bilgiye göre; Aktaş Köyü İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Mustafa Öztürk (7) okulun dağılmasıyla birlikte evine gelmeyenci ailesini endiş

Gümüşhane'de çocuk kayboldu

 Arama Kurtarma Ekipleri'nin köylüler ile gece geç saatlere kadar sürdürdüğü çalışmalar sonuçsuz kaldı.

Alınan bilgiye göre; Aktaş Köyü İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Mustafa Öztürk (7) okulun dağılmasıyla birlikte evine gelmeyenci ailesini endişelendi. Köylüler çocuğu en son köyün içerisinden geçen dere yakınında top oynarken gördüklerini bildirdi. Top oynarken dereye düşen topu almaya çalışırken dereye düşmesi ihtimalinin üzerinde duran köylüler, olayın hemen ardından durumu Gümüşhane Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne ve jandarmaya bildirdi.

Bölgeye gelen arama ve kurtarma ekipleri kayıp çocuğun topunu derede buldu. Bunun üzerine arama kurtarma ekipleri çalışmalarını dere bölgesine yoğunlaştırdı. Ancak havanın karanlık, deredeki suyun derin ve akıcı olması nedeniyle yapılan çalışmalar sonunda kayıp çocuk bulunamadı.

Kayıp Mustafa Öztürk'ün bulunması için yüzlerce köy sakinleri seferber oldu.Köylüler de ellerine aldıkları fener ile arama kurtarma çalışmalarına destek oldu. Öte yandan kayıp çocuğun babası Abdullah Öztürk ise fenalık geçirdi. Baba Öztürk bölgede hazır tutulan ambulansa taşınarak görevlilerden tarafından tedavi edildi.

Arama çalışmalarının yapıldığı bölgeye gelen Torul Kaymakamı Şafak Gürçam çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kayıp çocuğun köylüler tarafından en son dere kenarında görüldüğünü belirten Gürçam, bu ihtimallerle çocuğun dereye inip suya düşme neticesinde kaybolduğu yönünde yoğunlaştıklarını söyledi.

Çalışmalar sonucunda herhangi bir sonuç alamadıklarını belirten Kaymakam Gürçam ekiplerle görüşmeler neticesinde havanın aydınlanmasıyla birlikte daha sağlıklı bir çalışma yapılabileceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel