Gümrükçüoğlu'ndan sanatçılara destek

Trabzon Sanat Evi ve Mizah Sanat Derneği Başkanı Adnan Taç ve beraberindeki sanatçılar Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.  Adnan Taç ziyarette yaptığı açıklamada, "Sizlerin bize verdiği destek ve oyunlarımızla

Gümrükçüoğlu'ndan sanatçılara destek
Trabzon Sanat Evi ve Mizah Sanat Derneği Başkanı Adnan Taç ve beraberindeki sanatçılar Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. 
 
Adnan Taç ziyarette yaptığı açıklamada, "Sizlerin bize verdiği destek ve oyunlarımızla ilgili söylemiş olduğunuz güzel sözler bizleri çok mutlu etmiştir. Yine sizlerin vereceği destekle birlikte oyunlarımızı farklı belediye ve kentlerde de sergileme imkanı bulabiliriz. Tabi bu aslında bir kültür elçiliğidir. Bu anlamada Kentler arası kültürel ilişki çok önemlidir. O bakımdan Ankara ve İstanbul'da sergilediğimiz oyunlarımızı sizlerin vereceği destekle Türkiye'nin farklı şehirlerine de taşımak istiyoruz" dedi.
 
Şehrin yetiştirdiği birbirinden değerli sanatçıları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Yapmış olduğunuz çalışmalar ayrı bir emek, uğraşı ve sanata katkıdır. Ne zaman ne destek yapabilirsem elimizdeki imkanlarla sizlerin hizmetinizdeyiz. Şehrimizin yetiştirdiği değerler olarak yeni oyunlar sahneye koyabilmeniz için sanatın diğer dallarında da ne yapabilirsek her zaman sizler birlikteyim. ‘Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik’ adlı oyununuzu zevkle seyrettim. Gerçekten çok eğlenip çok beğendiğim bir oyundu" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel