Gümrükçüoğlu zabıtaya seslendi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye zabıtasıyla yaptığı toplantıda, zabıta personeline seyyar sorununun çözümü ile kent içi trafik düzenlemesi uygulanmasında gösterdikleri özveri ve başarıdan dolayı teşekkür etti.Başkan Gümrükçü

Gümrükçüoğlu zabıtaya seslendi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu belediye zabıtasıyla yaptığı toplantıda, zabıta personeline seyyar sorununun çözümü ile kent içi trafik düzenlemesi uygulanmasında gösterdikleri özveri ve başarıdan dolayı teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu Belediye Melis Salonu’nda yapılan toplantıda yaptığı konuşmada vatandaşların belediye hakkında kanat oluşturmasında zabıta personelinin yaptığı çalışmaların ana unsur olduğunu belirterek, “  Onun için yürüttüğünüz vazife büyük bir ehemmiyete haizdir. Şehrin kangrenleşen bir sorunu olan seyyar sorununun çözümü ile kent için trafik yönlendirme uygulamasında gösterdiğiniz büyük özveri ve başarıdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Mesainizden, evinizden ve çoluk çocuğunuzdan fedakarlık göstererek Trabzon’un daha iyi bir standarda taşıdınız. Zabıtamız belediyenin halka yansıyan yüzüdür” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu Zabıta teşkilatının çalışmalarını,  kanun, mevzuat hukuk, tüzük ve yönetmenliklere göre sürdürdüğünü belirterek, “ Sizlere verilen yetkileri dürüst, saygılı merhametli, nazik ama dik duruş sergileyerek kanunun gerektirdiği bir şekilde uygulayın. Kanunları uygularken esnafın hakkını esnafa, vatandaşın hakkını vatandaşa vermek durumundayız. Müşterinin hakkını müşteriye, satıcının hakkını satıcıya yani kimin hakkı neyse ona teslim etmeliyiz. Hepimiz kanununu hukukun emrindeyiz. Trabzon bir hukuksuzluk şehri olmayacak. Herkesin hak ve yetkilerinin tecelli ettiği bir hukuk şehri olacak. Bu nedenle hem vicdanlı, hem merhametli hem de prensipli olmalıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler