Gümrükçüoğlu halkın içinde

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün önce Uzunsokak'ta, ardından da Aydınlıkevler mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, semt pazarını gezdi. Esnaf ve vatandaşların soru

Gümrükçüoğlu halkın içinde

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bugün önce Uzunsokak'ta, ardından da Aydınlıkevler mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, semt pazarını gezdi. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen ve bu sorunlarla ilgili çözüm önerilerini ve projelerini paylaşan Gümrükçüoğlu, bu projeleri hayata geçirmek için 29 Mart'ta yapılacak seçimde destek istedi.

Partisinin Aydınlıkevler Mahallesi İrtibat Bürosu'nda konuşan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon'u geleceği taşımak istiyoruz. Büyük adımlar atarak gelişmiş bir Trabzon'u çocuklarımıza bırakmak istiyoruz. Yapacağımız çalışmalarla 5 yılda 5 bin hemşehrimize iş imkanı sağlamayı hedefliyoruz. Bizler, 30 Mart sabahı Trabzon kazansın istiyoruz. Trabzon'a ve Trabzonlulara layık hizmetler yapmak için bu göreve talip olduk, desteğinizi istiyorum” dedi.

Öte yandan bürokraside uzun yıllar görev yaptıktan sonra siyasete atılan Gümrükçüoğlu, siyasetin yoğun temposunun kendisini yormadığını ve bu tempoya alışmakta zorlanmadığını dile getirdi. Seçim çalışmalarının son derece verimli ve eğlenceli geçtiğini de kaydeden Gümrükçüoğlu, “Seçim çalışmalarımız halkımızla iç içe ve verimli bir şekilde sürüyor. Halkımızın sorunlarını dinliyoruz, bizim bu sorunlara çözüm önerilerimizi kendilerine anlatıyoruz, projelerimizi paylaşıyoruz. Trabzon'u ayağa kaldıracak bu projelere halkımızın ilgisi, bizim de motivasyonumuzu, mücadele gücümüzü ve hizmet aşkımızı artırıyor” dedi.

Bürokratlık görevinde de siyaset kurumuyla iç içe ve yoğun bir tempoda çalıştığını belirten Gümrükçüoğlu, “Siyasete bundan sonra daha da ısınacağız ve siyaset hizmet için kullanacağımız metodumuz olmaya devam edecek. Bu tempomuzu sonuna kadar sürdüreceğiz. Hizmete her an hazır olduğumuz için bundan sonra da yorgunluk hissetmeyeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel