Görev yerine giden öğretmenler kaza yaptı

Ordu Fatsa'dan Çatalpınar ilçesi istikametine giden İsmail Bilgin yönetimindeki 55 VG 349 plakalı kamyonet, Fatsa ilçesi Meşebükü Mahallesinde karşı yönden gelen Uğur Topuz idaresindeki 52 DK 329 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, öğretmen oldukları ö

Görev yerine giden öğretmenler kaza yaptı
Ordu Fatsa'dan Çatalpınar ilçesi istikametine giden İsmail Bilgin yönetimindeki 55 VG 349 plakalı kamyonet, Fatsa ilçesi Meşebükü Mahallesinde karşı yönden gelen Uğur Topuz idaresindeki 52 DK 329 plakalı otomobil ile çarpıştı.
 
Kazada, öğretmen oldukları öğrenilen kamyonet sürücü Bilgin ile araçta bulunan Hatice Yıldız, Ebru Yılmaz, Halil Baş ile otomobil sürücü  Uğur Topuz ve otomobilde bulunan Cemal, Meral ve Yaşar Yaman yaralandı.
 
Yaralılar, ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Hastanede tedavi altına alınan Uğur Topuz, Celal, Meral ve Yaşar Yaman'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
 
Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, hastaneye gelerek sağlık görevlilerinden öğretmenlerin sağlığı konusunda bilgi aldı.
 
Avcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kazada yaralanan 4 kişinin ilçelerindeki öğretmen olduklarını belireterek, "Meşebükü İlkokulu'nda görevli 4 öğretmen arkadaşımız trafik kazası geçirdi. Bu ay itibarı ile mesleki eğitim çalışmalarına başlayan ve görev yerine gitmek isteyen öğretmenlerimiz kaza yaptı. Edindiğim bilgiler neticesinde çok şükür öğretmenlerimizin hayati tehlikeleri bulunmamaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel