Gönüllü olmak için kuyruğa girdiler

Gönüllü Olmak İçin Kuyruğa Girdiler 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda gönüllü olarak görev alacaklarla ilgili hazırlık çalışmaları sürdürülüyor.EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörlüğü tarafın

Gönüllü olmak için kuyruğa girdiler

Gönüllü Olmak İçin Kuyruğa Girdiler 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nda gönüllü olarak görev alacaklarla ilgili hazırlık çalışmaları sürdürülüyor.

EYOF Trabzon 2011 Genel Koordinatörlüğü tarafından KTÜ’nün 55. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen şenlikler kapsamında olimpiyatların tanıtımı için çeşitli etkinlikler düzenlenirken, gönüllü olmak isteyen öğrencilerin de başvuruları alınıyor.

Gönüllü kayıtlarının alındığı masa, yoğunluk nedeniyle yeterli olmayınca öğrenciler buna ilginç bir çözüm buldu.

Birbirlerinin sırtında gönüllülük formu dolduran öğrenciler ilginç bir görüntü oluştururken, EYOF Trabzon 2011 üniversite etkinlikleri sorumlusu Öznur Çebi de bu anı görüntüledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel