Bayburt’ta AFAD’dan afet bilinci çalışması

Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Cumhuriyet Caddesi’nde kurulan stantta deprem, sel, çığ ve heyelanlara ilişkin bilgilendirici broşürleri vatandaşlara dağıtarak farkındalık oluşturdu.
Bayburt’ta AFAD’dan afet bilinci çalışması

Bayburt İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce (AFAD) afetlere ilişkin bilgilendirici broşür dağıtımı yapıldı.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan stantta AFAD İl Müdürü Uğur Minder, İl Müdür Yardımcısı Edip Metin, Afetlere Müdahale Şube Müdürü Ahmet Sayar yer aldı.

bayburt-brosgr

Minder ile beraberindekiler deprem, sel, çığ ve heyelanlara ilişkin bilgilerin yer aldığı broşürleri vatandaşlara dağıttı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.