Giresunlu asker firar etti!

Diyarbakır Dicle Jandarma Komutanlığı'nda askerlik yapan Giresunlu asker hava değişimi dolayısıyla geldiği memleketi Giresun'da bir kıza cinsel taciz 'de bulundu. Cinsel taciz den dolayı çıkarıldığı mahkemece tutuklanan asker adliyeden kaçarak firar etti.

Giresunlu asker firar etti!
Diyarbakır Dicle Jandarma Komutanlığı'nda askerlik yapan Giresunlu asker hava değişimi dolayısıyla geldiği memleketi Giresun'da bir kıza cinsel taciz 'de bulundu.
 
Cinsel taciz den dolayı çıkarıldığı mahkemece tutuklanan asker adliyeden kaçarak firar etti.
 
Olay Giresun adliyesinde meydana geldi.
 
Edinilen bilgiye göre askerlik yaptığı Diyarbakır Dicle Jandarma Komutanlığı'ndan hava değişimi izni alarak memleketi Giresun'a gelen asker Durmuş Öz(21) bir kıza cinsel taciz'de bulundu.Taciz sonrası gözaltına alınan asker Öz bu akşam Giresun Adliyesi'nde nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.Nöbetçi mahkemece tutuklanmasına karar verilen asker Durmuş Öz tutuklanma işlemlerinin yapıldığı esnada firar ederek kayıplara karıştı.
 
Firar eden tutuklu asker için Jandarma ve polis ekipleri geniş çaplı arama başlattı.26 evler semti ile Çıtlakkale mahallesi ve adliye çevresinde arama çalışmaları ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler