Giresun'da Heyelan Yol Kapattı

Etkili olan yağışlar nedeniyle ilçenin Köprübaşı ve Aydınlar beldeleri ile 22 köyün ulaşımını sağlayan Atatürk grup yolunda heyelan meydana geldi.Can kaybının yaşanmadığı olayda, grup yolu ulaşıma kapandı.Kapanan yol güzergahında incelemelerde bulunan Gör

Giresun'da Heyelan Yol Kapattı

Etkili olan yağışlar nedeniyle ilçenin Köprübaşı ve Aydınlar beldeleri ile 22 köyün ulaşımını sağlayan Atatürk grup yolunda heyelan meydana geldi.

Can kaybının yaşanmadığı olayda, grup yolu ulaşıma kapandı.
Kapanan yol güzergahında incelemelerde bulunan Görele Kaymakam Vekili Akgün Corav, heyelanın sürmesi nedeniyle yol açma çalışmalarına başlanamadığını söyledi.


Heyelan sırasında yolun boş olması nedeniyle büyük bir facianın önlendiğini ifade eden Corav, “Tek tesellimiz de budur. Heyelan sürdüğü için bu yolu kullanmak zorunda kalanlar alternatif yollara yönlendirilmekte” dedi.

Corav, ulaşıma kapanan bölgede jandarma ekiplerinin güvenlik önlemi aldığını, heyelan durduğunda yolun trafiğe açılacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel