Giresun'da domuz gribi vakası

Giresun'da, domuz gribi vakası tespit edilen bir hasta sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.Giresun'dan Trabzon'a öğle saatlerinde getirilen ve bir süre önce doğum yaptığı öğrenilen H.M

Giresun'da domuz gribi vakası

Giresun'da, domuz gribi vakası tespit edilen bir hasta sağlık durumunun ağır olması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Giresun'dan Trabzon'a öğle saatlerinde getirilen ve bir süre önce doğum yaptığı öğrenilen H.M. (32) isimli hasta ambulansla KTÜ Farabi Hastanesi'ne getirildi. Maskeli görevlilerce hastaneye alınan hastayı görüntülemeye çalışan basın mensupları güvenlik görevlilerinin engeliyle karşılaştı. Hastanın Enfeksiyon Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler