Giresun'da Asayiş Olayları

Giresun'da, Ağustos ayı içerisinde 456 asayiş olayının meydana geldiği bildirildi.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz ay içerisinde 341'i emniyet, 115'i de jandarma sorumluluk bölgelerinde olmak üzere top

Giresun'da Asayiş Olayları

Giresun'da, Ağustos ayı içerisinde 456 asayiş olayının meydana geldiği bildirildi.


Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz ay içerisinde 341'i emniyet, 115'i de jandarma sorumluluk bölgelerinde olmak üzere toplam 456 asayiş olayının meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, olaylarda kullanıldığı belirlenen 13 adet tabanca, 10 adet kurusıkı tabanca, 6 adet av tüfeği, 194 adet fişek, 15 delici ve kesici aletin ele geçirildiği kaydedildi.

Açıklamada, Ağustos ayı içerisinde Giresun il genelinde toplam 373 trafik kazasının meydana geldiği vurgulanarak, bu kazalarda bir kişinin hayatını kaybettiği ve 155 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler