Giresun Üniversitesi start verdi

Prof. Dr. Öztürk, Giresun Valiliği önünde Giresun Üniversitesi'nde yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ilgili gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Giresun Üniversitesi'nde yeni eğitim öğretim döneminin bugün başladığını söyledi. Giresun Üniv

Giresun Üniversitesi start verdi
Prof. Dr. Öztürk, Giresun Valiliği önünde Giresun Üniversitesi'nde yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla ilgili gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, Giresun Üniversitesi'nde yeni eğitim öğretim döneminin bugün başladığını söyledi.

Giresun Üniversitesi'nin yeni kurulmuş ve oluşum sürecini yaşadığını, bu nedenle bazı güçlük ve sorunlar yaşandığını kaydeden Prof. Dr. Öztürk, yaşanılan güçlükler ve sorunlar karşısında yılmadan çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

Giresun Üniversitesi'nin, Cumhuriyet gibi sağlam zeminler üzerine inşaa edileceğini ve ilelebet yaşayacağını dile getiren Prof. Dr. Öztürk, "Giresun Üniversitesi, Cumhuriyetten beslenecek ve Cumhuriyeti de besleyecektir. Giresun Üniversitesi olarak Türk tarihine yaraşır evlatlar yetiştirme gayreti içerisinde olacağımızı dışa vuruyor ve bunu çevremize haykırıyoruz" dedi.

Tören Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.
Giresun Üniversitesi'nde 2008-2009 Akedemik Yıl açılışı 22 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel