Gençler Sorunlara El Attı

Yomra Gençlik Meclisi temmuz ayının sonundan itibaren Trabzon genelinde gençlik, çevre yönetimi gibi konularda çalışan...

Gençler Sorunlara El Attı

Yomra Gençlik Meclisi temmuz ayının sonundan itibaren Trabzon genelinde gençlik, çevre yönetimi gibi konularda çalışan sivil toplum kuruluşlarını, gençlik kulüplerini, gençlik merkezlerini bir araya getirmek, Trabzon'un sorunlarını belirlemek, Trabzon'da sorunlara karşı çözüm bulunduğu halde henüz harekete geçilmemiş olan konuları belirlemek, gençler arasında bütünlüğü sağlamak ve Trabzon'un sorunlarını çözmekte güç sahibi olan paydaşları bir araya getirmek için harekete geçti.

HALKA AÇIK ANKET
Proje hakkında bilgi veren Yomra Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Selahattin Dinç, Bu projeye başlamak için Trabzon Meydan Parkı'nda 30 Temmuz 2007 günü halka açık anket formları doldurarak Trabzon'un sorunlarını belirlemeyi amaçladık. Halkımızın yoğun ilgisi bizi oldukça sevindirdi. Genel olarak sorunlarını dile getirdiler. Fakat bir sonuç alınamayacağından korkuyorlar. Bizler sorunların çözümünde rol alacağız dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler