Gazilere tören düzenlendi

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törene Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, ilçe Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, daire amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından sa

Gazilere tören düzenlendi

Atatürk Parkı'nda düzenlenen törene Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, ilçe Garnizon Komutanı Binbaşı Okan Uslu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, daire amirleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Akçaabat Jandarma Komutanlığından Jandarma Kıdemli Başçavuş Ömer Tokgöz, törende, Türk vatanını korumak için üstün bir cesaret ve feragat örneği gösterip hayatını ortaya koyan aziz şehitlere minnet borçlu olduklarına işaret etti.

Tokgöz, şöyle konuştu:
''Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti devleti kahraman gazilerin destanlarıyla yükselmiştir. Bu günde onlardan aldığımız manevi güçle barış ve huzur içerisinde yaşamaktayız.

Mazisi kahramanlıkla dolu Türk Silahlı Kuvvetleri, kahraman gazilerimizin bıraktığı zafer meşalesini daha da yükseklere taşıyarak kendisine verilen her türlü görevi başarı ile yerine getirmeye devam edecek.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel