Artvin'da sel hayatı felç etti

Yaklaşık bir saat süren şiddetli yağış sonucu oluşan heyelan nedeniyle Hopa-Sarp karayolu ulaşıma kapanırken, yol bu sabah tekrar ulaşıma açıldı. Yağmur suları sonucu Hopa ilçe merkezi ve Kemalpaşa beldesinde yaklaşık 100 ev ve iş yerini su basarken, vata

Artvin'da sel hayatı felç etti
Yaklaşık bir saat süren şiddetli yağış sonucu oluşan heyelan nedeniyle Hopa-Sarp karayolu ulaşıma kapanırken, yol bu sabah tekrar ulaşıma açıldı. Yağmur suları sonucu Hopa ilçe merkezi ve Kemalpaşa beldesinde yaklaşık 100 ev ve iş yerini su basarken, vatandaşlar sahura kadar suları tahliye etmeye çalıştı.

Birçok köy yolu sel suları ve heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken, Kemalpaşa Çay Fabrikası mevkiinde bir ahırı su basması nedeniyle iki inek telef oldu, bir inek vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Aynı bölgede küçük bir kız çocuğu ise sel sularına kapılmak üzereyken çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Bölgede sel ve heyelan nedeniyle can kaybı yaşanmazken, büyük maddi hasar oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel