Fol deresindeki canlar aranıyor

Tonya- Vakfıkebir Karayolu'nda 27 Eylül gecesi Fol Deresi'ne uçan araçta kaybolan Emine ve Murat Arslan'ın yakınları kendi imkanlarıyla gün boyu aramya devam ediyor. Arslan Ailesi, “Hiç olmazsa mezarları olsun” diyor. Vakfıkebir-Tonya Karayolu'nda, 27 Eyl

Fol deresindeki canlar aranıyor
Tonya- Vakfıkebir Karayolu'nda 27 Eylül gecesi Fol Deresi'ne uçan araçta kaybolan Emine ve Murat Arslan'ın yakınları kendi imkanlarıyla gün boyu aramya devam ediyor. Arslan Ailesi, “Hiç olmazsa mezarları olsun” diyor.

Vakfıkebir-Tonya Karayolu'nda, 27 Eylül gecesi Fol Deresi'ne uçan araçta kaybolan Emine Arslan(46) ve Murat Arslan'ın(33) cesetlerine 8.günde de ulaşılamadı.

Sekiz gündür kendi imkânlarıyla arama yaptıklarını belirten Emine Arslan ve Murat Arslan 'ın yakınları; "Acımız tarifsiz, yapılan arama çalışmalarının netice vermemesi, acımızı daha da katladı.

Yapılan çalışmalar son derece yetersiz. Sahil Güvenlik arama yaptığını söylüyor ama yapılan çalışmalar bizi tatmin etmiyor. Devletimiz bize yardım etsin" dediler.

12 Çocuk annesi Emine Arslan'ın eşi Mustafa Arslan, evde duramadığını belirterek, "Sekiz gün oldu. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Akşama kadar deniz kenarında bekliyorum.

Ne yapacağım bilmiyorum. Allah'ıma dua ediyorum; kendilerini kaybettik, hiç olmazsa mezarları olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel