Fiyat piyasanın istediği gibi mi?

Arslantürk, yaptığı açıklamada, Giresun kalite tombul fındığa Eylül'de kilogram başına 4 YTL, Ekim-Kasım aralığında 4,5 YTL, Aralık ayı ve sonrasında 5 YTL müdahale alım fiyatı uygulanmasının sağlıklı işlemisi için Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) önemli

Fiyat piyasanın istediği gibi mi?

Arslantürk, yaptığı açıklamada, Giresun kalite tombul fındığa Eylül'de kilogram başına 4 YTL, Ekim-Kasım aralığında 4,5 YTL, Aralık ayı ve sonrasında 5 YTL müdahale alım fiyatı uygulanmasının sağlıklı işlemisi için Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) önemli görevler düştüğünü vurguladı.


TMO'nun alacağı fındıklar konusunda hızlı bir ödeme yapmasının çok önemli olduğunu kaydeden Arslantürk, ''TMO hızlı bir ödeme yapmaz ise o zaman piyasa koşulları işleyecektir. O zaman da fındık, açıklanan fiyatın altında işlem görecektir'' dedi.


Arslantürk, açıklanan fiyatın beklentileri olduğunu ifade ederek, ''açıklanan alım fiyatları fındık piyasasının beklediği şekilde oluştu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel