Fındık toplama tarihi belli oldu

Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü başkanlığında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü, Fiskobirlik Genel Müdürlüğü, Trabzon Ziraat Odası Başkanlığı ve Ürün Denetlemeleri Trabzon Grup Başkanlığı temsilcilerinden oluşan komisyon y

Fındık toplama tarihi belli oldu
Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü başkanlığında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İl Müdürlüğü, Fiskobirlik Genel Müdürlüğü, Trabzon Ziraat Odası Başkanlığı ve Ürün Denetlemeleri Trabzon Grup Başkanlığı temsilcilerinden oluşan komisyon yaptığı toplantı sonucunda Trabzon’un sahil, orta ve yüksek kesimleri için fındık toplama ve ihraç tarihlerini belirledi.
Sahil kesimi (0-250 m arası) için 1 Ağustos, orta kesim (250-500 m) için 8 Ağustos ve yüksek kesim (500 m’den yukarısı) için ise 15 Ağustos 2013 tarihleri fındık toplama tarihi olarak belirlenirken, sahil kesimi için 6 Ağustos, orta kesim için 13 Ağustos ve yüksek kesim için ise 20 Ağustos ihraç tarihleri olarak tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler